Iggy.se
Iggy.se

IGGY - EN SVENSK KREATIV STUDIO MITT I EUROPA

Efter att i 20 års tid jobbat på olika reklambyråer i Belgrad och Stockholm i rollerna som Designer, Art Director och Creative Director, lämnade jag den traditionella byråvärlden och slog mig ner i Slovenien, mitt i Europa. Här byggde jag ett hus och startade en egen kreativ studio under namnet IGGY.

I EU-landet Slovenien – där i princip allt är billigare än i Sverige, men där kvalitén på det mesta är lika hög – blev det möjligt för mig att erbjuda mina tjänster till företag i Sverige till ett betydligt lägre pris och på allvar bli ett intressant alternativ till de vanliga svenska reklambyråerna.

I nästa fas fyllde jag på och stärkte mitt nätverk med kommunikationsspecialister av olika slag. Tillsammans är vi nu ett gäng skickliga kreatörer som är redo att ta oss an i princip vilket kommunikationsuppdrag som helst, oavsett storlek, extremt kostnadseffektivt.

VILL DU SÄNKA DINA KOSTNADER FÖR MARKNADSKOMMUNIKATION, UTAN ATT TUMMA PÅ KVALITÉN?
DAGS ATT KONTAKTA IGGY!

Skicka ett mejl, slå en signal eller fyll i en mer komplett brief (se längre ned på sidan), så får du svar inom 24 timmar på hur IGGY kan hjälpa dig med mer kostnadseffektiv reklam och marknadsföring.

Med vänlig hälsning

Igor Bogicevic
CCO / CEO